​alt i patchwork & hobby

Vi leverer stof til døren

Vi har speciale i patchwork

Patchwork mønstre til håndarbejde i hjemmet

Hos Hobbygården i Spentrup mellem Randers og Mariager, har vi samlet en lang række spændende patchwork mønstre til hånd- og maskinsyning.  

Håndarbejde er kommet for at blive, og yngre mennesker kaster sig også over det. Men de færreste kan selv designe deres håndarbejde, og derfor har vi samlet et stort udvalg af patchwork mønstre. De kan også bruges som inspiration. 

Nybegyndere og garvede bruger vores patchwork mønstre

Vi har et stort udvalg af patchwork mønstre samt patchworkstof og patchwork tilbehør. Vi får løbende lavet nye mønstre i eget design eller fra vores eksterne designere. Vi har over 40 forskellige taskemønstre fra by Annie, et bredt udvalg af mønstre fra Design by Anne Hejl, Solbritt & Maria og mange andre. 

Patchwork-mønster kan bruges til blandt andet dækkeservietter, julemønstre, tæpper, tasker, sengetæpper, grydelapper og meget mere. Både nybegyndere og garvede kan have glæde af vores brede udvalg af patchwork mønstre. Vi har mønstre i alle prislejer, så alle kan være med.  

Kom forbi butikken eller ring for

at høre mere

Vi har åbent på tirsdage fra kl. 15.00 til 18.00 og i weekenden fra kl. 11.00 til 16.00, men du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 29 42 22 32 for at høre mere om vores store udvalg patchwork mønstre.  

Eller du kan sende en e-mail til os på hobbygaarden@mail.dk. Vi sender også gerne.​​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Hobbygården v/Liselotte Sørensen

CVR: 18484005

​Kontakt

Telefon: 29 42 22 32

E-mail: hobbygaarden@m​ail.dk